Soutěž Měníme svět k lepšímu školní rok 2022/2023

05/06/2023
Reprezentace školy

Vážení rodiče, kolegové a kolegyně, žáci a žákyně a přátelé školy, jménem třídy 9.A děkuji za vaše hlasy, které nás vynesly na 1. místo v celonárodní soutěži MĚNÍME SVĚT K LEPŠÍMU. 31.5. se třída 9.A zúčastnila slavnostního vyhlášení vítězů a předávání cen, které proběhlo v hotelu Golf v Praze. Odjezdu do Prahy předcházelo přespávání ve Vimperku a společný bowling. Vyhlášení proběhlo velmi slavnostně za účasti všech vítězů jednotlivých kategorií, a to v krásném prostředí hotelu Golf. Byly představeny jednotlivé vítězné týmy, jejich projekty proměny a předány ceny.  Tým 9.A získal kromě diplomu také dort, drobné dárky a tomu poukázku na společný zážitek v hodnotě 3000 Kč. Po slavnostním vyhlášení se žáci přesunuli do obchodního centra Nový Smíchov a někteří si ještě užili krásné výhledy na Prahu z Petřínské rozhledny. Byl to krásný slunečný den, který byl naplněný radostí ze společných zážitků.

Děkujeme za vaši podporu a přejeme mnoho vzájemné lásky – nejen na Valentýna 😊.

„Vše na tomto světě se dá napravit jedině láskou, jinak to není možné.” J.A.Komenský


Za tým 9.A Martin Hubáček

V tomto školním roce odborná komise i veřejnost rozhodovala mezi celkem 23 školními projekty – 12× 1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ a střední škola.

Vítězné projekty veřejného hlasování:

Na základě veřejného SMS hlasování, kde bylo celkem zasláno 2044 SMS hlasů, vyhlašujeme vítěze veřejného hlasování:
Kategorie 1. stupeň ZŠ: projekt Jsme jiní a přeci stejní! (ZŠ Slovanka, Česká Lípa, 4. třída) s počtem 459 SMS hlasů
Kategorie 2. stupeň ZŠ: projekt Valentýnský týden

(ZŠ prof. Josefa Brože, Vlachovo Březí, 9. ročník)

s počtem 261 SMS hlasů
Kategorie střední školy: projekt Krátkodobá radost – dlouhodobá starost (Církevní gymnázium Německého řádu, Olomouc, 1. ročník) s počtem 133 SMS hlasů